Mai nā ʻanuʻu a hiki i ka hiamoe, ke ʻimi nei ka Bracelet Smart i kēlā me kēia manawa

I ke ao wikiwiki o kēia mau lā, ke hele mau nei mākou i ka hana, ka ʻohana, a me ko mākou pono pilikino. He mea maʻalahi ka nalo ʻana i kā mākou mau hana maʻamau a me nā hana maʻamau, akā me ka ʻenehana hou loa, hiki iā mākou ke noho ma luna o ko mākou olakino a me ko mākou kino me ka lima lima maʻalahi. ʻO kaKupee akamaiʻO kēlā hoa maikaʻi loa, e nānā ana i kēlā me kēia manawa mai ko mākou mau wāwae a hiki i ko mākou hiamoe.

b

ʻAʻole kēia ʻano mea nani a nani hoʻi; he mea hoʻomaʻamaʻa olakino holoʻokoʻa e hoʻopili pono i kou ola i kēlā me kēia lā. Inā ʻoe e holo ana, e hele ana i ke keʻena, a i ʻole e hoʻomaha wale ana ma ka home, aia ka Smart Bracelet e hopu i nā kikoʻī āpau.

a

ʻO kekahi o nā hiʻohiʻona maikaʻi loa o ka Smart Bracelet ʻo ia ka hiki ke nānā pono i kāu mau wāwae a me ka mamao o ka huakaʻi. Inā paha he mea maʻamau ʻoe
mea hele wāwae a i ʻole he kukini koʻikoʻi, e hāʻawi ke kūpeʻe iā ʻoe i ka ʻikepili manawa maoli e pili ana i kou wikiwiki, mamao, a me nā calorie i puhi ʻia. Hiki i kēia ʻike ke kōkua iā ʻoe e hoʻomau a hoʻoikaika iā ʻoe iho e hoʻokō i kāu mau pahuhopu olakino.

c

Akā ʻaʻole i pau ka Bracelet Smart ma laila. Mālama pū ia i kāu mau hiʻohiʻona moe, e hāʻawi ana i nā ʻike i ka maikaʻi o kāu hiamoe a me ka lōʻihi. Hiki ke waiwai nui kēia ʻikepili no ka poʻe e hakakā nei me nā pilikia hiamoe a i ʻole makemake e hoʻomaikaʻi i ko lākou olakino holoʻokoʻa. Ma ka hoʻomaopopo ʻana i kāu mau moe moe, hiki iā ʻoe ke hoʻololi i kāu hana maʻamau a i ʻole kaiapuni e hiki ke alakaʻi i ka hoʻomaha maikaʻi a me ka hoʻomaikaʻi ʻana i ka hana.

d

Hoʻolako pū ʻia ka Smart Bracelet me ka nānā ʻana i ka puʻuwai puʻuwai, e ʻae iā ʻoe e hoʻopaʻa i kou puʻuwai a puni ka lā. Hiki i kēia ʻikepili ke hāʻawi i nā ʻike koʻikoʻi i kou olakino kino a kōkua iā ʻoe e ʻike i nā pilikia e hiki mai ana. Inā ʻoe e hana ana, manaʻo koʻikoʻi, a i ʻole e hana wale ana i kāu hana maʻamau i kēlā me kēia lā, e hōʻoia ka kūpeʻe e ʻike mau ʻoe i ke kūlana o kou puʻuwai.

e

Ma waho aʻe o kona hiki ke nānā i ke olakino, hāʻawi pū ka Smart Bracelet i kahi ʻano o nā hiʻohiʻona akamai e hoʻolilo iā ia i mea e pono ai. Hiki iā ia ke hoʻopili i kāu kelepona, e ʻae iā ʻoe e loaʻa i nā leka hoʻomaopopo, hoʻokele i nā mele, a me ka uku ʻana ma ka hele. ʻO kēia hoʻohui pono ʻole e hōʻoia e pili mau ʻoe a ʻaʻole e poina i kahi mea.
Me kāna ʻimi olakino holoʻokoʻa, hoʻolālā hoʻolālā, a me nā hiʻohiʻona akamai, ʻo ka Smart Bracelet ka hoa kūpono no kēlā me kēia makemake e noho ma luna o ko lākou olakino a me ke kino. Inā ʻoe he mea hoihoi i ka hoʻoikaika kino a i ʻole e ʻimi wale ana i kahi ala e hoʻomaikaʻi ai i kou olakino holoʻokoʻa, ʻo kēia kūpeʻe lima kāu ʻāpana ʻenehana punahele hou. No ke aha e kali ai? Hoʻopili i ka mana o ka ʻenehana a hoʻomaka i ka nānā ʻana i kāu mau manawa āpau me ka Smart Bracelet.


Ka manawa hoʻouna: Jun-05-2024